Полезно

Метод на двойното почистване на лицето – важна стъпка в домашната грижа

Знаем, че добрата рутинна хигиена на кожата ни позволява да постигнем по-добри резултати с терапиите които прилагаме в салона, както и от серуми, кремове, концентрати и други, които използваме в домашни условия.

Skeyndor създаде Експертна линия за почистване на кожата на лицето – Expert Cleanse Pro! Това е идеалната линия за почистване и подготовка на кожата преди всякакви процедури в салона, както и перфектно подбрани продукти за ефективно ежедневно почистване у дома.

ЧИСТА КОЗМЕТИКА = ЧИСТА КОЖА

С формули, които ОПАЗВАТ ОКОЛНАТА СРЕДА, без да увреждат екосистемите и океаните.

Осигурява 100% ПОЧИСТВАНЕ на кожата и е формулиран с пред- и постбиотици за стимулиране и защита на микрофлората на кожата.

100% ECO-FRIENDLY линия, изработена от биоразградими съставки и рециклирани и рециклируеми опаковки за опазване на околната среда.

Гамата е с уникален дизайн, за да предложи много приятно и отпускащо преживяване благодарение на текстурите, активните съставки и консистенциите на всяка от формулите. Линията предлага 5 продукта за дълбоко ежедневно почистване в домашни условия по метода за двойното почистване създаден от Skeyndor. Това е цялостна двойно почистваща процедура, при която стимулираме кожата и балансираме флората, която я защитава.


Фаза 1: Повърхностно почистване / Дегримьор. 

Целта е да се премахнат следите от грим и замърсяванията натрупани през деня. Задължителна стъпка за вечерната рутина!
За околоочния контур използвайте МИЦЕЛАРЕН ДВУФАЗОВ ДЕГРИМЬОР. Разклатете продукта, така че и двете фази да са добре смесени. След това навлажнете кожата с памучен тампон и използвайте меки докосвания, за да премахнете напълно едновременно сенките за очи, очната линия и спиралата.
За лицето, шията и деколтето използвайте МИЦЕЛАРНО МАСЛО. Нанесете директно върху лицето и масажирайте, за да разтворите маслото с грима и примесите. След това навлажнете върховете на пръстите си с вода и отново масажирайте, докато се образува бяла емулсия. Отстранете с гъба и изплакнете обилно с вода. Тази стъпка за почистване е от съществено значение за всеки, който използва грим, прекарва време в замърсена среда или пуши. Също така е от съществено значение за мазната кожа и дори за най-чувствителната кожа, тъй като премахва всички повърхностни замърсявания.

Фаза 2: Дълбоко почистване

Дълбоко почистване: Това е втората фаза на метода на двойно почистване. Той премахва дълбоко примесите от кожата, без да я изсушава.

В тази стъпка има два продукта: МАТИРАЩА ПЯНА В ГЕЛ за комбинирана към мазна кожа и ПОЧИСТВАЩА ПЯНА-МЛЯКО за нормална до суха кожа. И двата продукта съдържат свръхмеки естествени повърхностноактивни вещества и постбиотичен фермент за защита на флората на кожата. МАТИРАЩАТА ПЯНА В ГЕЛ е гел, който при разпенване се превръща в приятен мус. А БОГАТА ПЯНА В МЛКО е кремообразна емулсия, която произвежда лек мус, когато се отстрани с вода. Съдържа естествени омекотители за подхранване и защита на липидите от бариерната функция при суха кожа.

Фаза 3: Ребалансиране. Това е фаза 3 от метода на двойно почистване:
Ще използваме РЕБАЛАНСИРАЩА ЕСЕНЦИЯ С ВИТАМИНИ. Ефект 3 в 1: дава жизненост, изглажда и възстановява кожата

Това е есенция с копринено гладко докосване, която допълва и дава деликатен завършек на ежедневната хигиена. Двойно действие: защитава флората и неутрализира ефекта на замърсяване на кожата.

Формулата съдържа минерализирана морска вода, естествени постбиотични ферменти и витамини. Идеална за завършек на ежедневната хигиенна рутина. Препоръчва се за всички типове кожа.

След като сте изпълнили всички стъпки по метода на двойно почистване можете да нанесете крема/серума който използвате и да сте сигурни че активните му съставки ще достигнат където е необходимо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *