Професионална козметика за лице и тяло

Скейндор е марка висок клас испанска, професионална козметика, която е създадена като семейна компания през 1966 година близо до Барселона, Испания. През своите 50 години история марката става синоним на високо качество, иновация и най-нови технологии не само в Испания, където през последните няколко години държи първо място по продажби, но и в света.

Скейндор е любима марка на множество звезди от световна величина, сред които е и испанското кралско семейство.

Своите резултати и позиции Скейндор защитава с безкомпромисно отношение към качеството на продуктите, следейки и улавяйки най-новите тенденции в световен мащаб от сферата на козметологията, които посредством собствен R&D център непосредствено включва с производствения процес.

Грижа за лицето

Виж повече

Слънцезащита

Виж повече

Грижа за тялото

Виж повече

Skin Smart Diagnosis

Персонализирана система за диагностика на кожата. За създаване на персонализирани планове за козметични процедури и домашна грижа, за да се гарантират оптимални резултати.
Научи повече

LED Body System

Процедура за ремоделиране на тялото с червена LED светлина, съчетаваща 3 технологии: динамична козметична фототерапия, термостимулация и електростимулация за различни процедури за тяло.
Научи повече

MEGAN

За първи път Tri Synergy Tech™ съчетава пълния потенциал на Hi-Freq, Dermaboost и Deep RGB в уникален уред за процедури за лице и тяло, който заедно с Hi-Tech Performing Cosmetics постига перфектна синергия с впечатляващ ефект. Най-актуалните апаратни козметични процедури.
Научи повече

Meso Infusion

MESO INFUSION DCS е система, предназначена да предоставя терапии за красота чрез използване на козметика, базирани на електро-естетични техники като активиращ ток, хидроелектрофореза, криофореза и електропорация, последната наричана още мезотерапия или „виртуална игла“.
Научи повече

Стани част от екипа от успешни професионалисти работещи с продуктите на Crimson Professional Cosmetics.

Свържи се с нас!