Полезно

Тоник, основният продукт след почистване на лицето

Използвате ли тоник след редовно почистване на лицето и преди нанасяне на овлажнител? Ако отговорът ви е отрицателен, продължете да четете! Ще ви кажем защо този продукт е необходим и полезен за вашата кожа и как трябва да го прилагате, за да забележите голяма промяна.

Защо да използвам тоник?

Нанасянето на тонер върху кожата е стъпка, която по прнцип може да изглежда по-малко съществена, но не е така! Това е основна стъпка във всяка рутинна процедура за красота на лицето, тъй като тя балансира pH на кожата, възстановява полезната защитна флора и е част от началото на лечението. Така след нанасяне кожата ще бъде готова и перфектна за нанасяне на овлажняващ крем.

При почистване на кожата, независимо дали става дума за пяна или почистващо мляко, рН може да се промени, което може да повлияе на бариерата, която предпазва кожната флора от външни агенти като замърсяване и външни агресори. Функцията на тонера е да освежи и нормализира кожата, да намали отворените пори, да регулира pH, което е било променено преди това.

Какъв тоник да използвам?

Ребалансираща есенция с витамини от новата линия Expert Cleanse Pro е формулирана със сладък плодов аромат, който ще възстанови баланса, съживи и унифицира външния вид на всеки тип кожа. Както вече знаете, новата линия продукти съчетава хигиената на кожата и устойчивостта, тъй като е 100% екологична.

Ако имате смесена кожа  със склонност към омазняване, вашият идеален продукт ще бъде Тоник с хамамелис, тъй като свойствата му са леко стягащи, тоест има меко и балансиращо действие върху кожата, за да се намали омазняването и появата на черни точки.

Тоникът с лайка е за всички, които имат нормална до суха кожа. След прилагането му кожата ще бъде по-гладка, тонизирана и готова за прилагане на хидратиращо лечение.

Както добре знаем, всички с чувствителна кожа се нуждаят от специални грижи. Концентрираната  термална вода от линията Aquatherm ще осигури приятно усещане за свежест и мекота, като по този начин ще намали усещането за опъване на лицето.

Всички тонери трябва да се прилагат както сутрин, така и вечер, като продуктът се пръска върху ръцете и след това се разпределя върху лицето, шията и деколтето. Сигурни сме, че след като използвате тонер, ще забележите кожата много по-мека и готова да приложите ежедневното си лечение.

Ще се радваме да ви помогнем, доколкото е възможно, затова ви препоръчваме да ни пишете, когато имате въпроси.  Не забравяйте също, че както в  центровете, които работят със Skeyndor, така  и на  нашия уебсайт , можете да намерите тези продукти, както и други, за да се грижите за кожата си с най-добрата ежедневна рутинна програма за красота

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *