Полезно

Spa Senses спечели наградата за най-добра марка за СПА грижа

 

Щастливи сме да споделим, че линията на Skeyndor – Spa Senses спечели наградата за най-добра марка за СПА грижа на петите годишни международни награди „Destination Deluxe“

Като предлага най-доброто от природата за изключителни усещания в уелнес гамата, „Spa Senses“ съчетава древни лечебни практики от цял свят с авангардни научни изследвания. Линията СПА продукти предлага най-луксозно изживяване съчетано с грижа за природата като всички продукти са с изчистен състав, пакетирани в рециклирана и рециклируема на свой ред опаковка.

Spa Senses впечатли журито и с уникалността на част от съставките като микронизиран сапфир, хематит, масло от канабис, изтънчените аромати и изключителни текстури като например ефервсцентна обвивка от зелен чай и напълно натурална масажна свещ с портокал и соя.

Продуктовата гама се състои от ободряващи ексфолианти с различна интензивност на ексфолиацията, подмладяващи и пречистващи богати обвивки, както и  луксозни масажни масла. Гамата е специално подбрана, за да отговори на всички СПА нужди и да осигури запомнящо се изживяване на най-изисканите хотели в световен мащаб.

Destination Deluxe е водещо международно издание за уелнес и пътувания – доверен източник на информация за най-добрите луксозни дестинации, хотели, спа центрове, процедури и продукти за грижа за кожата.

На петото си издание Destination Deluxe Awards предоставиха поле за изява  на брандове, които налагат стандарт в уелнес, спа и туристическата индустрия, и отдадоха признание на местата за отдих, спа центрове, лечения, хотели и, разбира се, марки за грижа за кожата.

Като признание за най-добрите в индустрията в 25 категории, Destination Deluxe Awards 2023 (от които 22 категории бяха гласувани от група от 20 експертни съдии, а 3 нови категории People’s Choice бяха гласувани от публиката) бяха присъдени на най-добрите СПА центрове, хотели и курорти, места за отдих и марки за грижа за кожата, които са показали изключителни постижения в иновациите, качеството, екологична насоченост, както и принос към растежа на уелнес и туристическата индустрии.

Церемонията се проведе в прочутия Banyan Tree Bangkok в луксозна обстановка.

Спечелването на тази награда за пореден път утвърждава Skeyndor като марка, отдадена на непрестанно проучване и пробивни иновации в областта на грижата за красотата и здравето.