Полезно

Рестартирай кожата си с Expert Cleanse PRO

Началото на годината е идеалното време за изграждане на нови навици и възстановяване на кожата след празниците. Какво по-хубаво от това да се погрижите за кожата си с правилно почистване. Линията на Skeyndor Expert Cleanse Pro и кампанията Restart Your Skn ще бъдат вашият верен съюзник в това.

Линията предлага 7 продукта за дълбоко ежедневно почистване в домашни условия по метода за двойното почистване създаден от Skeyndor. Това е цялостна двойно почистваща процедура, при която стимулираме кожата и балансираме флората, която я защитава.

Фаза 1️⃣: ПОВЪРХНОСТНО ПОЧИСТВАНЕ – Отстранява грима и замърсяванията, натрупани по повърхността, нежно и ефективно, като запазва естествения състав на кожата.

За околоочния контур използвайте МИЦЕЛАРЕН ДВУФАЗОВ ДЕГРИМЬОР. Разклатете продукта, така че и двете фази да са добре смесени. След това навлажнете кожата с памучен тампон и използвайте меки докосвания, за да премахнете напълно едновременно сенките за очи, очната линия и спиралата.

За лицето, шията и деколтето използвайте МИЦЕЛАРНО МАСЛО или МИЦЕЛАРНО МАСЛО-БАЛСАМ. Нанесете директно върху лицето и масажирайте, за да разтворите маслото с грима и примесите. След това навлажнете върховете на пръстите си с вода и отново масажирайте, докато се образува бяла емулсия. Отстранете с гъба и изплакнете обилно с вода. Тази стъпка за почистване е от съществено значение за всеки, който използва грим, прекарва време в замърсена среда или пуши. Също така е от съществено значение за мазната кожа и дори за най-чувствителната кожа, тъй като премахва всички повърхностни замърсявания.

Фаза 2️⃣: ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ – Премахва замърсяванията в дълбочина, както и мазния слой, който се образува в порите на кожата.
В тази стъпка има два продукта: МАТИРАЩА ПЯНА В ГЕЛ за комбинирана към мазна кожа и ПОЧИСТВАЩА ПЯНА-МЛЯКО за нормална до суха кожа. И двата продукта съдържат свръхмеки естествени повърхностноактивни вещества и постбиотичен фермент за защита на флората на кожата. МАТИРАЩАТА ПЯНА В ГЕЛ е гел, който при разпенване се превръща в приятен мус. А БОГАТА ПЯНА В МЛЯКО е кремообразна емулсия, която произвежда лек мус, когато се отстрани с вода. Съдържа естествени омекотители за подхранване и защита на липидите от бариерната функция при суха кожа.
Фаза 3️⃣: РЕБАЛАНСИРАНЕ – Ревитализира кожата, уеднаквява външния ѝ вид и ребалансира флората, която я защитава, за пълна хигиена на лицето.
Използвайте РЕБАЛАНСИРАЩА ЕСЕНЦИЯ С ВИТАМИНИ  или СПРЕЙ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ХИДРОЛИПИДНИЯ БАЛАНС. Ефект 3 в 1: дава жизненост, изглажда и възстановява кожата.  Формулата съдържа минерализирана морска вода, естествени постбиотични ферменти и витамини. Идеална за завършек на ежедневната хигиенна рутина. Препоръчва се за всички типове кожа.

След като сте изпълнили всички стъпки по метода на двойно почистване можете да нанесете крема/серума който използвате и да сте сигурни че активните му съставки ще достигнат където е необходимо.

А сега при покупка на два или повече продукта за домашна употреба от линията Expert Cleanse Pro, получавате ПОДАРЪК – УЛТРАЗВУКОВА ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ И МАСАЖ! Перфектното допълнение към вашата ежедневна рутина за почистване на лицето.:
• Силиконова ултразвукова четка за почистване и масаж.
• Почиства порите в дълбочина
• Елиминира черните точки и осигурява блясък на кожата.
2. Метод за дълбоко почистване с ултразвуковата четка SKEYNDOR
Стъпка 1: Навлажнете лицето си, след което нанесете обичайния си почистващ продукт за лице, за да подготвите кожата, преди да използвате четката.
Стъпка 2: Започвайки от брадичката, внимателно плъзнете четката нагоре към ушите и от ушите надолу покрай скулите и долната челюст.
Стъпка 3: Внимателно се движете от центъра на челото към двете страни.
Стъпка 4: За да почистите двете страни на носа, плъзнете нагоре и надолу по него. За почистване на зоната около очите препоръчваме плъзгане навътре и навън с ниска интензивност.Високочестотните вибрации спомагат за премахване на замърсявания и следи от козметични продукти от кожата и порите.
Стъпка 5: Нанесете Ребалансиращ спрей или Есенция с витамини, след което нанесете серума или крема, който използвате. С гладката страна на четката масажирайте, за да подпомогнете по доброто проникване на активните съставки.
Потърсете продуктите при вашия козметик или поръчайте през сайта ни – www.crimson.bg.