Полезно

25 години Иновирайки ретинола

ТРОЕН ПОДМЛАДЯВАЩ ЕФЕКТ, МАКСИМАЛНА СТАБИЛНОСТ, МИНИМАЛНИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

Тази изискана анти-ейдж програма е формулирана да стимулира естествения процес на клетъчно възобновяване на кожата, като разкрива по-здравия й, свеж и младежки вид само след една процедура. Кожата възвръща своята гладкост, стегнатост, здраве и блясък, без характерните за ретинола вредни странични ефекти на зачервяване, дразнене или лющене.

Процедурата съдържа концентрирани нива на чист ретинол и анти-оксиданти, които работят заедно, за да се намали дълбочината на финните линии и бръчки, усъвършенства и изглади релефа на кожата. В допълнение, процедурата повлиява добре на кожа с акне, разширени пори, белези, тъмни петна и несъвършенства по кожата, причинени от околната среда.

От всички многостранни по действие и сложни по състав съединения, формулата на чистия ретинол на Skeyndor е една от най-сложните и трудни за синтезиране”. “Освен това той е «пакетиран» по начин, че да бъде доставен дълбоко в клетките за извънредни резултати. Ретиноловият комплекс, който влагаме в линията не се влияе от слънчева светлина и е устойчив във времето. За позитивите на ретинола също така не получавате нито един негатив асоцииран с другите му употребявани в козметиката форми като зачервявания, дразнене, лющене.

ТРОЙНИЯТ КОМПЛЕКС СЪДЪРЖА:

Чистият ретинол е прекрасно подмладяващо вещество, което може да възстанови и възобнови структурата на кожата по начин, че тя отново да придобие качествата на младата кожа.

Молекулата на Bakuchoil (масло от псоралея корилифолия) има действие подобно на ретинол на ниво генетично стимулиране, освен това той е прекрасен стабилизатор на ретинола, което позволява разработването на продукти на основата на ретинол, които да запазват ефективността си за по-дълго време.

Водноразтворимият екстракт от соя на функционално ниво може да има подмладяващ ефект подобен на този на ретиноидите, но с преимуществото, че при взаимодействие с ретинола намалява проявяването на ретиноидните ефекти, следователно страничните ефекти асоциирани с употребата на ретинол.

Представете си лицето Ви … без бръчки, тъмни петна, акне или белези. С изключителната серия POWER RETINOL на SKEYNDOR вече можете да си го позволите!

Продуктите от линията POWER RETINOL принадлежат на платформата POWER на Скейндор, която се характеризира с завишени нива на употреба на активни съставки, за още по-силен и незабавен ефект. POWER платформата съдържа продукти от т.нар. cosmeceuticals група. Cosmeceuticals се наричат продукти, които са на границата между козметиката и фармацевтиката. Те съдържат биологично активни съставки, претендиращи да имат медицински ефект.

Дерматологични изследвания показват, че биологично активните съставки, използвани в този вид продукти имат ползи отвъд традиционните овлажнители например. Това се дължи на високата концентрация на активни съставки и специфичния подход при тяхното комбиниране, което налага продуктите от тези серии да се препоръчват от професионалист, който познава състоянието на кожата на клиента си.