Полезно

Как мога да избера най-добрия слънцезащитен крем за кожата си?

Обичаме слънцето и лятото: това е фантастично време от годината, когато можете да дишате добро настроение, празници, по-дълги дни … но трябва да бъдете много внимателни с излагането на слънце. Абсолютно важно е да се предпазите добре! Дори когато излизаме на разходка или сядаме на тераса, за да изпием по едно питие.

Първото нещо е да разберете как слънчевите лъчи действат върху кожата. Най-важното нещо, което трябва да знаете е …

  1. Кожата почернява благодарение на UVA и UVB лъчите, които действат върху епидермиса и дермата.
  2. UVA лъченията, имат по-дълбок индекс на проникване, действат върху дермата, и са пряко отговорни за фотостареенето.
  3. Инфрачервените лъчи действат върху хиподерма и причинява слънчев удар.
  4. Синя светлина (излъчващите екрани) създава свободни радикали, които причиняват клетъчна дисфункция, което ускорява процеса на стареене.

В Skeyndor ние сме много ангажирани да ви предложим най-доброто за вашето тяло и с нашата линия Sun Expertise няма да се налага да се притеснявате за слънчевата радиация, защото тя ще защити кожата ви максимално. В допълнение, тя включва нашата технология Blue Light : защита срещу HEVis светлина (синя светлина) и новата ни формула Ocean Respect: екологична, биоразградима формула, без микропластмаси или силикони, или филтри, които увреждат екосистемата.

Сега кой продукт  трябва да използвате?

Преди да изберете най-подходящия протектор за вас, трябва да знаете състоянието на кожата си, затова е много важно редовно да посещавате своя доверен козметик, за да можете да получите диагностика и да знаете какви продукти имате нужда и по този начин да изберете своя протектор правилно, заедно с всяко друго лечение или козметика, която ще използвате. Оставете го в ръцете на професионалистите!

Съвет на Skeyndor: Що се отнася до слънцезащитните продукти, ако кожата ви е чувствителна към слънцето или има риск от слънчево изгаряне, ние определено препоръчваме нашия защитен крем SPF50 + Ocean Respect Ocean Light. Ако нямате кожа, чувствителна към слънце, или риск от еритем, препоръчваме нашия слънцезащитен флуид с технология Blue Light SPF30 , който е от съществено значение при продължителн излагане на слънце .

След излагане на слънце: най-забравяната съществено важна стъпка

Не само трябва да предпазвате кожата си по време на излагане на слънце: трябва да се грижите за нея и след това! Нашата Емилсия за тяло за след слънце и успокояващ ампули Uniqcure за лице ще бъдат вашите съюзници, за да имате здрава, хидратирана и защитена кожа по всяко време .

Ако искате да препоръчаме най-добрата рутина за лице и тяло за вашата кожа през лятото, посетете нашите центрове! Нашите професионалисти по красота ще анализират кожата ви и ще ви кажат кои продукти са 100% подходящи за вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *