Полезно

Умножи безкрайната си красота с обновената линия Eternal

След 15 години живот на козметичния пазар една от нашите най-харесвани линии се обновява и добавя още повече възстановяваща сила от недеференцирани (стволови) клетки от растителен произход и подмладяваща сила на растителна плазма богата на клетъчни фактори.

Линията Eternal на Skeyndor стимулира регенрацията във всеки слой на кожата и връща процесите на клетъчно стареене.
Резултатът: по-млада и плътна кожа, възвърнала вечната си красота.

Новата линия Eternal съдържа недеференцирани (по-познати като стволови) клетки от растителен произход, които имат способността да върнат процесите на клетъчно стареене назад.
Клетките на кожата имат качеството да се възстановяват почти до безкрай, което и кара кожата да изглежда млада и здрава. Това й качество, обаче, се променя под въздействието на различни фактори, които предизвикват забавяне на процеса на възобновяване. Обновената линия Eternal действа върху възпроизводството на здравите клетки, чрез комбинация от стволови клетки от растителен произход, които стимулират дермалноепидермалните и хиподермалните стволови клетки, които са основно отговорни за поддържането на плътността на младата кожа.
В допълнение линията включва нова технология, която не позволява възпроизводството на остарели и непродуктивни клетки. Новата съставка е растителна плазма богата на клетъчни фактори и има способността да „обърне“ процеса на клетъчно остаряване, което е основен фактор за възстановяването на дермалния слой.
Тази мощна комбинация действа на всички слоеве на кожата: епидермис, дерма и хиподерма, като стимулира регенерацията на всеки един от тях.
С Eternal постигаме по-млада, плътна и свежо изглеждаща кожа.
Новата формула обединява науката и природосъобразния начин на живот чрез високоефективни биотехнологични комплекси от растителни съставки. Тя съдържа три основни активни съставки:

      • Стволови клетки от швейцарска ябълка в липозоми: предпазва и стимулира стволовите клетки на епидермиса и дермата, помага за поддръжката на естествените характеристики на клетките от тези слоеве на кожата, като запазва възобновителните им свойства и ги защитава от агресивните фактори на външната среда.

      • Плазма богата на клетъчни фактори от Centella Asiatica: плазмата богата на клетъчни фактори спира и „връща“ процесите на стареене в дермата като видимо подмладява кожата.

      • Стволови клетки от Goji berry в липозоми: защитава и стимулира възобновяването на кожата, нейната плътност и еластичност до най-дълбоките слоеве като постига общото й подмладяване.