Полезно

Универсалната линия на Skeyndor се разширява с два нови концентрата

Това са два нови концентрата, които обединяват опита от над 50 години иновация на марката и най-модерната технология за предоставяне на персонализирани и специфични решения.

Повече персонализация и по-добри решения. Интензивно лечение в ритуал за красота. Новата линия Uniqcure на Skeyndor, беше разширена с добавянето на 8h възстановяващ концентрат  през нощта и Възстановяващ порите концентрат.

Uniqcure 8h концентрат за възстановяване през нощта

Нощна ампула за възстановяване, която включва коктейл от биоактивни микропептиди, които подсилват дермо-епидермалната връзка, подобрява качеството на колагеновите влакна и свързва други структурни елементи на кожата.

Неговите основни компоненти са триптофан, предшественик на две основни вещества за здравето и релаксацията на кожата ни, серотонин и мелатонин; и коприненото дърво, което регулира синтеза на мелатонин във фибробластите при стресови условия. Докато ремонтните пептиди подсилват дермо-епидермалната връзка и колагеновите влакна.

Уникален концентрат за възстановяване на порите

Ампула за Матиране и намаляване на разширени пори, обединяваща структурата на кожата. Регулира свръхпроизводството на себум за матирана кожа и без мазен блясък. Насърчава и ребалансира флората, благоприятна за кожата.

Съдържа екстракт от леща, пептид, розова мирта, витамин В6 и екстракт от хамамелис.

Концентратите на тази линия повишават естетическите предимства на обичайните продукти чрез повече от 45 активни съставки, специално подбрани и оптимизирани от технологията Skeyndor за постигане на изключителни резултати върху кожата, без да се отказвате от обичайните продукти.

Uniqcure Ritual : хигиена и интензивно лечение

С този ритуал, подгответе кожата си за интензивно лечение, като извършите предварително хигиена, основана на вашия тип кожа. Ако е мазна или с отворени пори използвайте Clear Balance Почистваща пяна и след това нанесете Uniqcure Възстановяващ порите концентрат.

За останалите типове кожа (смесени, сухи, чувствителни …) използвайте мицеларната вода Aquatherm и след това нанесете Uniqcure 8h Night Reparing Concentrate или някоя от другите разновидности в зависимост от нуждите на кожата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *