Полезно

СЪБУДИ ГЕНИТЕ НА МЛАДОСТТА СИ

Най-ексклузивните технологии в козметиката съчетани в бижу за твоята кожа вече са тук. Името им е TIMELESS PRODIGY. Невероятното съчетание между науката и лукса се превъплащава в уникално преживяване за сетивата под формата на серум, крем и терапия в кабина. С тези продукти SKEYNDOR слага в ръцете Ви най-революционната козметика, с която да върнете назад часовника на времето.

Най-напредничавата анти-ейдж технология за безкомпромисно  преборване на признаците на стареене е вече тук. TIMELESS PRODIGY – цялостна анти-ейдж концепция с над 25 чисти и уникални съставки. Ново измерение в козметиката, което действа на всички начини на експресия на гените в кожата, които повлияват и ръководят процесите на стареене в клетката и връщат назад часовника на времето.

Най-изключителните активни съставки в цялостна стратегия за запазване на младостта

Създадена посредством последно поколение мултигенна технология, TIMELESS PRODIGY е резултат от перфектното съчетание на три стратегии за обновяване на кожата: активатори на клетъчното производство, подобрители на качеството и функционалността на клетката.

 

Ексклузивна професионална терапия: вдъхновена от най-селектираните и рафинирани ритуали.

Ритуалът TIMELESS PRODIGY е истински пир на сетивата, обгърнат в деликатността на изискания лукс, който обновява и ободрява кожата и духа.

Процедурата се извършва в типичния богат и луксозен стил за марката в пет стъпки и съдържа следните компоненти:

ДЕТОКСИКИРАЩ ГЕЛ С ШАМПАНСКО

Деликатен разтапящ се гел с екстракт от френско шампанско. Еликсир богат на антиоксиданти и полизахариди от Френска Полинезия, които пречистват кожата от градското замърсяване, което е една от основните причини за преждевременното стареене.

Детоксикиращ, антиоксидантен коктейл, който се бори със следите от градското замърсяване и токсини.

АМПУЛА С 5 РАСТЕЖНИ ФАКТОРА

Флуид от протоглюкани и 5 растежни фактора, специално подбрани, за да гарантират активността на факторите при външно приложение.

Компонент, който обновява текстурата и възобновява процесите в кожата, има анти-ейдж и противобръчково действие.

КОНЦЕНТРАТ ОТ НЕДИФЕРЕНЦИРАНИ КЛЕТКИ ОТ МАСЛО ОТ БЪЛГАРСКА РОЗА

Концентрат, който съдържа недиференцирани клетки от масло от българска роза, стабилизирани с течен гел от хиалуронова киселина с много ниска молекулна маса.

Прави кожата по-плътна, жизнена и хидратирана.

3D КОЛАГЕНОВА МАСКА ЗА ЛИЦЕ И ШИЯ

Маска с чист колаген, която стимулира и стяга кожата. Нейната 3-D структура повишава адаптивността и ефикасността на нанесените продукти.

Има запълващ бръчките и лифтинг ефект с незабавни резултати.

АНТИОКСИДАНТЕН КОКТЕЙЛ ОТ ВИТАМИНИ

Интензивен мултивитаминен комплекс. Комбинация от три хидратиращи и антиоксидантни витамина, които взаимодействайки постигат активизиране на процесите в кожата, както и нейното възстановяване и подхранен вид. Правят кожата по-сияйна, младежки изглеждаща и хидратирана.

ВЪЗВРЪЩАЩ ПЛЪТНОСТТА КРЕМ С БЯЛ ТРЮФЕЛ

Изискан крем направен с деликатен екстракт от бял трюфел, който е способен да активизира повече от 40 000 гена, отговорни за процесите на стареене. Луксозна емулсия за великолепен завършек.

Прави кожата по-плътна, стегната и сияйна.

С деликатна парфюмна комбинация, която събужда сетивата

TIMELESS PRODIGY превръща козметичната процедура в уникално преживяване за всички сетива посредством деликатния си и романтичен завършек, с нотки на плодове и току-що откъснати рози.

Парфюмната комбинация създава усещане за първоначална свежест, която се дължи на нотките бергамонт и дива малина, последвани от деликатния аромат на роза и жасмин с красив полъх на магнолия. На финала се разпознават нотки от пачули с основа кехлибар и мускус, които оставят кожата деликатно парфюмирана.