Полезно

Timeless Prodigy- THE GLOBAL EYE RITUAL

По-младежки вид? Изгладени бръчки, по-лъчезарен и блестящ околоочен контур? Това вече е възможно благодарение на последните иновации в линията Timeless Prodigy.

Цялостната грижа на Timeless Prodigy за околоочен контур е идеалното решение на проблемите свързани с деликатната зона около очите. Тя се състои от комбинацията от два нови продукта: Кремът за околоочен контур и Пачове за очи Timeless Prodigy.

КРЕМ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР TIMELESS PRODIGY

Благодарение на богатството от съставки и над десет компонена, сред които екстракт от бял трюфел, протеогликани, растежни фактори и силата на 50 милиона стволови клетки от Rosa Damascena. Формулата на крема за околоочен контур подобрява качеството на нежната кожа около очите – намалява бръчките, придава плътност, повдига отпуснатите клепачи, хидратира, детоксикира, както и придава блясък на цялата зона.

ПАЧОВЕ ЗА ОЧИ TIMELESS PRODIGY

Пачовете за очи са воал от естествен 3D колаген, импрегнирани с разтвор богат на хиалуронова киселина с висока молекулна маса, чиито основни предимства са регенериране на стресираната кожа, възстановяване и хидратиране, намаляване на появилите се бръчки около очите с незабавен ефект.

Комбинацията от двата продукта Timeless Prodigy ще Ви дари със 100% изгладени торбички под очите, подхранена и хидратирана кожа, 96% подмладяване на външния вид и омекотяване на фини линии и 92%  лифтинг ефект на горния клепач, резултати, които всеки би желал. Препоръчваме използването на крема всеки ден у дома, както и да го допълните с подходящото лечение в кабина. Отлични резултати само за 14 дни!

РЕЗУЛТАТИ ПРЕДИ И СЛЕД 28 ДНИ ИЗПОЛЗВАНЕ НА КРЕМА ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР СУТРИН И ВЕЧЕР + 2 ПРИЛОЖЕНИЯ НА ПАЧОВЕ ЗА ОЧИ ПРЕЗ 14 ДНИ

БРЪЧКИ И ФИНИ ЛИНИИ

ОКОЛООЧЕН КОНТУР С ПО СВЕЖ ИМЛАДЕЖКИ ВИД                                          ТЪМНИ КРЪГОВЕ И ТОРБИЧКИ ПОД ОЧИТЕ

Съвети за правилна грижа за нежната зона около очите:

1. ЗАЩИТА СЪС СПЕЦИФИЧЕН КРЕМ

Защитата на кожата на тази част на лицето е от съществено значение, тъй като тя е поделикатна от останалите. Трябва да я предпазим, като прилагаме специални кремове, за да предотвратим преждевременното стареене.

2. НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЕДИН И СЪЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ И ОКОЛООЧЕН КОНТУР

Не е добра идея да използвате крем за лице върху околоочния контур, защото има прекалено много от всичко (мазнини, силно подхранващи активни съставки и т.н.). Ако тази кожа абсорбира прекалено много съставки, тя ще задържа вода, защото не може да преработи продукта и ще се появят торбички под очите.

3.ИМА НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ХИДРАТАЦИЯ

Хидратацията трябва да бъде по-голяма, за да се предотврати появата на бръчки.

4. ИЗПОЛЗВАЙТЕ СПЕЦИФИЧЕН ПРОДУКТ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ГРИМА

Препаратът за почистване на грим от очите също трябва да е специфичен за тази зона и различен от този, използван за останалата част от лицето.

5. НАНАСЯЙТЕ С ПОТУПВАНЕ

Нанесете продукта със нежни движения отвътре навън само върху неподвижната част от окото (т.е. долната зона над костта, намираща се точно под очната ябълка и горния клепач над костта под веждите). Начинът, по който обработваме кожата в тази част на лицето, е от съществено значение. Нанасяйте продукта с нежни потупващи движения.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ СЪВЕТИ:

  • Зоната около очите трябва да се поддържа добре подхранена. Едно от основните хранителни вещества в кожата е колагенът, който тялото ни произвежда от витамин С. Поради тази причина е изключително важно да се консумират храни, богати на този витамин.

  • По-добре е да използвате върховете на пръстите си при нанасяне на продукт, а не памучен тампон, който отнема естествената влага и също дразни кожата.

  • Пийте повече вода! Това помага да се елиминират токсините и да се предотврати подпухването на очите и торбичките, които често са резултат от прекомерно натрупване на токсини и течности