Полезно

Диагностиката – ключът към здравето на кожата

Правилното определяне на типа кожа и специфичните ѝ нужди е ключът към добрата инвестиция в козметика. Именно това е нашата мисия в представителния център на Skeyndor в София на ул. Г.С. Раковски 125 – Skeyndor Institute Bulgaria. За последните 2 години центърът реализира над 500 диагностики на кожата на лицето на свои клиенти, като сме им помогнали да открият най-добрия подход според индивидуалните нужди.

Преди пристигането на есента е идеалното време да откриете от какво се нуждае вашата кожа и да я възстановите след излагането на слънце и други външни агресии. Поради тази причина SKEYNDOR създаде новите POWER SCIENCE KITS.
Изберете между различните видове в зависимост от типа кожа и нужди и подгответе лицето си за есента!
Сега комплекта е на примамлива цена от 50 лв. или напълно БЕЗПЛАТНО ако запишете пакет от професионални терапии с някоя от Power линиите с Витамин С, Кислород, Ретинол или Хиалуронова киселина. Попитайте вашият козметик!

Дехидратация, разширени пори, хиперпигментация – предпазете своите клиенти от тях чрез правилна козметика, съобразена със спецификата на съответната кожа! Спестете средства и време и нежелани неприятни реакции, като алергии, изострена чувствителност и нарушаване на защитната бариера.

Skincare Make up  – грим, който се грижи

Искате ли грим, който освен че преобразява видимо, предпазва от всички вредни външни фактори?

Линията Skincare Make up съдържа витамин С, хиалуронова киселина и минерали, които помагат за забавяне на стареенето и качествената хидратация.

Фондьотени, които не запушват порите и действат като ежедневен хидратиращ крем с фактор 30 SPF и цветни пудри с фактор 50 SPF… Това са само част от бестселърите. Предпочитани по всяко време на годината – с безкомпромисен ефект!

Не пренебрегвайте защитата в градска среда!

Фин прах, вследствие на автомобилен трафик, примесен с изпотяване, е сред основните причини за запушени пори, поява на алергии, възпаления, комедони. Именно това е причината да отделим специално внимание на кожата през топлото време, дори в градска среда.

Маски, ампули и хидратация са сигурната “рецепта” за оцеляване в този период. Но най-важното е да използваме слънцезащита. И още по-добре, ако тя е съчетана със самия грим – със сериите Skincare Make up и Power Platform здравословният микс е налице.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *