Полезно

Skin Smart Diagnosis, изключителната система за диагностика на кожата

Сега създаването на план за красота и персонализирана грижа за вашите клиенти е възможно със  Skin Smart Diagnosis. Познавате ли го?

Това е много завършен метод за диагностика на кожата, който ще ви позволи да задържите текущите си клиенти, да спестите време за обслужване, да направите услугите печеливши и да привлечете нови клиенти.

Новата машина за интелигентна диагностика на кожата Skin Smart Диагностика  включва камера, почистващ препарат, индикатори, USB зарядно и кърпички.

Тази нова машина ще ви позволи да анализирате 5 параметъра на кожата:

  1. Хидратация
  2. Пори
  3. Пигментация
  4. Бръчки
  5. Акне / Себум

Анализирайки тези параметри, можете лесно да идентифицирате и локализирате кожните участъци, за да подобрите и предложите на всеки клиент най-подходящото лечение според нуждите на кожата му.

В този смисъл целта на новата машина за интелигентна диагностика на кожата е да можете да предложите напълно диференцирано и качествено обслужване на клиентите си, което в същото време е бързо и изгодно за вашия център за красота.

„Активирайте бизнеса си“

Ако искате да увеличите трафика към вашия център за красота и съответно да привлечете нови клиенти, да запазите съществуващите и да увеличите продажбата на продукти за лице, както и кабинетните процедури, присъединете се към кампанията „Активирайте вашия бизнес“!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *