Полезно

Редът на продуктите променя резултата

Прекрасни снежни пейзажи, реки, препълнени с живот, абсолютно чист въздух … Зимата носи със себе си наистина подмладяващи щампи, но и носи интензивен студ, който злоупотребява и прекомерно изсушава кожата.

Затова по това време на годината е важно да се грижим за кожата си, с хидратиращи продукти и добра рутина.

А в грижата за кожата ни също е важно в какъв ред използваме различните видове продукти, по кое време на деня ги прилагаме и тяхната честота. Вижте нашата препоръка:

  1. Почистване: абсолютно необходимо. Ежедневното почистване на кожата е може би фундаментален аспект във всяка рутинна красота. Да е чиста кожата и без примеси е от съществено значение за всяко друго лечение, за да има своя ефект. Можете да използвате измивен гел, пяна, почистващо мляко, мицеларна вода, тоници … в Skeyndor ние Ви предлагаме многобройни възможности. Идеалният вариант е да можете да извършвате почистването както сутрин, така и през нощта и преди всичко да елиминирате остатъците от грима през целия ден, за да оставите кожата да диша.
  1. Околоочен контур: Кожата около очите е изключително деликатна. Метеорологичните условия, умората и, разбира се, изминалото време, оставят видими следи. Силно  хидратиращият гел за околоочен контур и мигли Power Hyaluronic ще осигури хидратация, и ще помогне за изглаждане на бръчки и укрепване на мигли. В идеалния случай го нанасяйте преди обичайните хидратиращи продукти.
  1. Бустер или серум : екстра, от която кожата ви се нуждае през зимата. Концентрираният серум с хиалуронова киселина Power Hyaluronic, осигурява интензивна хидратация на лицето ви. Можете да нанесете малко количество върху лицето и шията преди крема, за да увеличите овлажняващия ефект или да подсилите действието на крема.
  1. Хидратиращ крем или емулсия: при студ не можете да пропуснете дълбоката хидратация, като тази, осигурена от Power Hyaluronic интензивен хидратиращ крем, с високо съдържание на хиалуронова киселина с много ниско и високо молекулно тегло.
  1. Концентрирани ампули: когато кожата ви изсъхне прекомерно, всяка помощ е малка. Използвайте концентрат в ампули като Интензивен хидратиращ концентрат от UNIQCURE 2 пъти седмично върху чиста кожа, който ще ви помогне значително да възстановите хидратацията и усещането за благополучие в кожата.
  1. Маска: черешката на тортата, за да имате необикновена кожа и през зимата. Прилагайте поне веднъж седмично, след почистването. Можете да използвате Маска интензивна хидратация, маска с текстура на сорбет с реминерализиращ и овлажняващ ефект върху кожата, истински лек за хидратация на кожата.

Добрата рутина, правилния ред и правилните продукти ще ви гарантират успех, когато става въпрос за получаване на хидратирана и сияйна кожа преди зимната грешка.

Също така, ако имате нужда от спешно възстановяване на кожата, препоръчваме ви да отидете в най-близкия  салон за красота и да изберете една от най-ексклузивните козметични процедури на Skeyndor за интензивна хидратация.

Така че, поставете красотата на кожата си в ред и се изправете пред студа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *