Полезно

PROBIOME PEEL- РАЗКРИВА ЖИВОТА ВЪВ ВСЯКА КОЖА

СЕЗОНЪТ НА ПИЛИНГИТЕ НАСТЪПИ, А С НЕГО И ТЪРСЕНЕТО НА НАЙ-ЕФЕКТИВНАТА ПРОЦЕДУРА

С настъпването на есента, предложението на Skeyndor е иновативната пилингова линия Probiome peel – първата пилинг линия, която обновява кожата, като я възстановява и се грижи за нея.

 

Линията съдържа 14 вида киселини, някои от които не особено познати и рядко срещани, но постигащи силен синергичен ефект в комбинация. Киселините са комбинирани в 5 коктейла според най-често срещаните проблеми в кабина – хидратация и успокояване, нужда от блясък, изсветляване на хиперпигментациите, изглаждане на микрорелефа на кожата и свиване на порите.

Пилинговата процедура започва с два подготвителни продукта, а след същинската пилингова фаза, се прилага маска-неутрализатор, бустер и комплекс съдържащ пре- и пост-биотици, който възстановява микробиома на кожата.

Процедурата не предизвиква зачервяване или излющване на горния епидермален слой в следващите дни след прилагането й. Времето, необходимо за пълно възстановяване на кожата между двете процедури е 21 дни, като процедурите е добре да се прилагат в поредност от 2-3 процедури за сезон в зависимост от тежестта на проблема.

Специфичен момент е, че на всеки клиент с пакет процедури е препоръчително да се предложи комплект за домашна употреба, който трябва да се ползва 7 дни след всяка направена процедура.

Probiome peel отразява най-новите тенденции в дерматокозметиката, а именно грижата и възстановяването на микробиома на кожата.

Защо това е необходимо? Добрият и балансиран микробиом е екосистема от микро-организми, която представлява имунната защита и отговор на нашата кожа спрямо външните агресивни влияния и я защитава и възстановява. Той е основоположен за здравето и правилното функциониране на нашата кожа. Стимулира производството на благоприятни за защитната функция на кожата вещества, като доброто й състояние предотвратява проблеми като атопичен дерматит, псориазис и възпалителни процеси. Какво ако можехме да се грижим за кожата, като доставяме не само видимите резултати от стандартните пилингови процедури? Това е въпросът, на който испанската професионална козметика дава ясен и категоричен отговор – Probiome peel – пилингова процедура с грижа за микробиома на кожата.

Линията продукти съдържа:

  • Пилинг хидратация и успокояване  – пилинг подходящ и за чувствителна кожа с нужда от хидратация, който съдържа глюколанктон, млечна и лактобиотична киселина.

  • Пилинг за блясък   подходящо решение за всеки тип кожа, която е загубила блясъка и жизнеността си. Съдържа ябълкова, гликолова, лимонена и аскорбинова киселина.

  • Избелващ пилингподходяща процедура за всички клиенти, които страдат от хиперпигментации. Съдържа гликолова, ябълкова, шикимова киселина.

  • Пилинг за пори – пилинг за мазна/комбинирана кожа с неестетичен ефект на разширени пори. Съдържа бадемова, янтарна и гликолова киселина.

  • Пилинг за изглаждане на бръчките и финните линии – подходяща процедура за зряла кожа с признаци на фотостареене. Съдържа млечна, пирувинова, гликолова и галова киселина.

 

Запознайте се със специалните есенни предложения на Skeyndor като потръсите контакт с наш представител на www.crimson.bg