Полезно

Открийте своя UNIQCURE концентрат, специфична грижа за вашата кожа

Кожата Ви е уникална, няма друга подобна. Също така, тя не винаги има същите нужди. Понякога може да я почувствате дехидратирана, чувствителна и зачервена, докато в други случаи може да забележите, че е особено загрубяла, уморена или състарена.

Поради тази причина грижата за вашата кожа трябва да бъде специфична за Вас и да се адаптира към това, което ви е нужно по всяко време.

Именно с тази цел и след процес на непрекъснати иновации от SKEYNDOR създадохме конкретни и ефективни решения за всички нужди на кожата, без изключение.

Това са концентратите UNIQCURE, осем концентрата с висока концентрация на активни съставки, които постигат непосредствени видими резултати. Само за седем дни!

По този начин, ако искате да набавите дълбока хидратация, допълнително блясък, по-голям комфорт,  действие против стареене, уеднаквен тон или подновена кожа, ние имаме подходящата UNIQCURE ампула за Вас.

Тези нови концентрати са предназначени за интензивна терапия само за една седмица, въпреки че могат да бъдат комбинирани, за да се подобри желания ефект. Освен това, те са идеалното допълнение към обичайната Ви козметична грижа.

 

Подходящи са за всеки тип кожа

Така че, независимо от вида на кожата Ви и нуждите в този момент, UNIQCURE концентратите се адаптират към вас.

 • Обновяващ пилинг концентрат. Благодарение на концентрацията му от 15% ексфолиращи киселини, подновява, овлажнява и изсветлява кожата. Особено подходящ за изсветляване на матова кожа и за смекчаване на вида на плътна кожа, която има широки пори и петна от акне.
 • Интензивно хидратиращ концентрат. Набавя директно естествени овлажнители в кожата (Естествен хидратиращ фактор), термална вода и ацетилглюкозамин, предшественик на хиалуронова киселина. За суха и дехидратирана кожа. Препоръчва се също така по време на пътувания и при променлив климат.
 • SOS възстановяващ концентрат. Спасяваща ампула с успокояващ ефект.
  Намалява свръхчувствителността и признаците на хронично възпаление по кожата посредством блокиране на комуникаторите на възпалението. За кожа, която е чувствителна, реактивна или има склонност да бъде атопична или куперозна. Подходяща за употреба след медицински естетични интервенции, като процедури с лазер, медицински пилинги и др.
 • Освежаващ концентрат за блясък. Съчетава три мощни антиоксиданта, които бързо изсветляват и засилват естественото сияние на кожата. Сред тях, 10% от стабилизиран дериват на витамин С. Изсветлява тъмните петна, уеднаквява тена и възвръща блясъка на кожата.За стресирана или кожа без блясък, с леки тъмни петна или следи от стареене.
 • Коригиращ тъмните петна концентрат. Коректор на цвета на кожата за порцеланов тон на кожата. Намалява формирането и разпространението на меланин, както и натрупването на липофусцин – пигмента на старостта. За кожа с изразени тъмни петна, матова кожа, както и кожа с жълтеникав тен. Изсветлява тъмните петна, уеднаквява цвета на кожата и премахва жълтеникавия тон, резултат от задържащите се в кожата токсини.
 • Концентрат с незабавен лифтинг ефект. Концентрат с незабавен лифтинг ефект  с мощно стягащо действие. “Капки красота” с незабавно действие.Тя е специално създадена за отпусната кожа и кожа с изморен вид.
  Постига по-красив и дълготраен грим.
 • Попълващ бръчките концентрат. Вдъхновен от коригиращите естетични процедури. Предлага комбинирано действие между три мощни пептида, отпускащи контрахиралите мускули с бърз и дълготраен ефект против бръчки. Подходящ за зони с изразени бръчки (околоочен контур, чело) и мимически линии. Осъществява поддръжка и алтернатива при интервенции с ботулинов токсин (ботокс).
 • Концентрат за възстановяване на плътността. Мощен концентрат, който възстановява клетките. Стимулира, попълва и подмладява кожата отвътре навън. Вдъхновен от коригиращите естетични процедури. Възстановява загубения обем. За тънка кожа или кожа, която е загубила стегнатостта си. За вертикални бръчки (бръчки „на смеха“ и шията)

Вече сте избрали Вашия UNIQCURE концентрат? Не забравяйте, че вашият козметик ще се радва да ви посъветва кои са най-подходящите за вашия вид кожа и вашите текущи нужди.

За да ги откриете, просто трябва да се обърнете към секция Контакти на нашият сайт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *