Полезно

Всичко което трябва да знаете за мицеларната вода

Мицеларна водата е идеалното решение в забързаното ни ежедневие, този почистващ продукт позволява добра хигиена на кожата бързо и удобно. Така че, благодарение на бързото си приложение и лесното му отстраняване, е перфектно да не прескачате важната стъпка от ежедневното почистване . Искате ли да знаете как работи? Ние ви казваме всичко, което трябва да знаете за мицеларната вода!

Как работи мицеларната вода

Мицеларната вода почиства примеси и следи от грим от лицето, очите и устните ефективно и не – агресивно, така че е особено подходяща и за чувствителна кожа .

ПОЧИСТВАНЕ >> Мицелите са набор от молекули, които привличат мастни частици, сякаш са магнит и по този начин могат да почистват кожата ефективно, премахвайки замърсяванията и примесите. Препоръчва се мицеларната вода да се нанася върху памучен или почистващ диск, за да се разтриват внимателно зоните, които ще се третират, и по този начин влачите мръсотията, без да изплаквате.

ХИДРАТАЦИЯ >> В случая на Aquatherm, мицеларната вода Skeyndor включва в състава си овлажняващи средства, като FNH и масло от макадамия, за по-голяма хидратация и мекота, които ще защитят кожата, като балансират естествената й бариера.

УСПОКОЯВАНЕ>> Термалната вода от Salies-de-Bearn, която се съдържа в почистващата мицеларна вода на Aquatherm, осигурява на кожата усещане за благополучие, облекчава и намалява реактивността на чувствителна или реактивна кожа.

Пробвахте ли я вече? Кажете ни защо толкова много използвате и харесвате мицеларната термална вода Skeyndor!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *