Полезно

Открийте луксозния еликсир: истински еликсир против стареене

Разбрахте ли за новото в Timeless Prodigy? Разказваме ви всичко, което трябва да знаете за The Luxury Elixir, новото средство против стареене с прогресивно действие, което ще направи революция на пазара за красота.

Луксозният еликсир е изключително лечение на еволюционно и мултигенно действие, което обединява три стратегии за подмладяване, за да активира генезиса на нови клетки, да подобри тяхното качество и да подобри правилното им функциониране. 30-дневен прогресивен ритуал, който да обърне действието на времето върху кожата ви. И това се дължи на луксозните му съставки, които действат във всяка фаза за постигане на PRO-DI-GIO-SOS резултати.

ЛУКСОЗНИЯТ ЕЛИКСИР, ЛУКСОЗНИЯТ РИТУАЛ ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ

Това е перфектната комбинация от тези 3 уникални естетически стратегии за подмладяване, които правят луксозният Еликсир диференциращо лечение, тъй като той включва две уникални и новаторски концепции, които правят този лек или лечение автентичен еликсир против стареене.

Какви са тези две пионерски концепции, с които се занимава The Luxury Elixir?

 • Енергия и клетъчна жизненост
  Загубата на клетъчния енергиен заряд води до енергийно стареене на кожата.
 • Клетъчният стрес
  Стресът уврежда кожата, причинявайки нежелани видими признаци като бръчки, загуба на еластичност и светимост.

Как действа?

Новият The Luxury Elixir съдържа три различни фази, интензивно лечение от 30 дни и се използва сутрин и вечер.

 • ФАЗА 1
  Тук са активаторите на клетъчния генезис, което означава, че в тази първа фаза приложението им през първите 10 дни е шокова доза, за да се получи увеличение на броя на клетките, с които жизнената сила на кожата се възстановява и лицето се реденсифицира.
 • ФАЗА 2
  Следва етап за подобряване на качеството на тези нови клетки. През следващите 10 дни прилагането на втората фаза на лечението се фокусира върху подобряване на качеството на клетките, тоест забавяне на влизането им в периода на стареене. За това допринасят съставки като бял трюфел или отново стволови клетки, естествени ревитализатори, които помагат за възстановяване на мекотата и стегнатостта на кожата.
 • ФАЗА 3
  И накрая, той умножава функционалния капацитет на клетките. Тоест, в последната фаза на лечението на The Luxury Elixir, съставки като чай комбуча или екстракт от тефрозия пурпура са отговорни за стимулирането на клетките, осигурявайки блясък и намаляване на появата на бръчки, благодарение на стимулиращото действие, което презарежда, енергизира кожата, за да възстанови жизнеността си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *