Полезно

Как да се борим с умората на лицето

Ако има част от лицето, която издава особено умора и липса на сън, това е несъмнено кожата около очите. Ето защо, в края на деня, обикновено се появяват тъмни кръгове под очите и торбички на клепачите.

Освен това вечерта бръчките на околоочния контур са най-видими, тъй като мигането и мускулните контракции при жестове поставят тази област в непрекъснато движение през целия ден.

И ако това не е достатъчно, лошите навици за премахване на грима не само могат допълнително да отслабят деликатната кожа около очите , но и да причинят счупване и падане на миглите.

Затова, в края на деня е важно да се погрижим за тази зона на лицето, за да се преборим с признаците на умора и възрастта, да предотвратим преждевременното стареене и в същото време да я подсилим, така че да може да се възстанови от факторите които я отслабват през деня.

Освежаващ гел за околоочен контур и мигли

Именно заради тези особености на околоочния контур трябва да се погрижим за тази област с много деликатност, упоритост и козметика, специално разработена за нея. 

Така че, ние ви препоръчваме да включите крем за очен контур във вашата козметична рутина вечер и да отделите няколко минути всеки ден, като се грижите за тази част от лицето.

Добър избор е нашият освежаващ гел Power Hyaluronic за околоочен контур и мигли, тъй като хидратира, освежава и подмладява външния вид и същевременно допринася за поддържането на гъсти и силни мигли.

Всичко това, благодарение на изключителната комбинация от активни съставки:

  • Молекули хиалуронова киселина . При контакт с водата в кожата, тези молекули увеличават обема си до 30 пъти и така изпълват бръчките, дори и най-дълбоките.
  • Персийско копринено дърво и Darutoside . Тази комбинация от средства подобрява кожата около очите, постига лифтинг ефект чрез повдигане на клепачите и намалява признаците на умора, като тъмни кръгове и торбички под очите.
  • Биотин – GHK . Това сливане между витамин и пептид стимулира производството на кератин, който поддържа миглите хидратирани и силни.

В допълнение към уникалната си формула, Power Hyaluronic освежаващ гел очи и мигли осигурява незабавно освежаващ ефект благодарение на иновативния си метален апликатор. Това, от своя страна, помага да се освежи цялата област около очите след дълъг ден и да направи приложението по-приятно и ефективно.

Как да приложим крема за околоочен контур: стъпка по стъпка

За да можете да се възползвате от всички предимства на Power Hyaluronic освежаващ гел за очи и мигли, е добре да следвате протокола , който сме създали специално за този продукт.

Но преди всичко трябва да отстраните грима и замърсяванията от очите си правилно. Това става деликатно, без триене или разтягане на кожата и използване на правилна козметика за тази деликатна зона.

След това си запазете няколко минути за себе си и започнете с грижата.

  1. Нанесете крема за околоочен контур мигли с лек допир върху горните и долните клепачи.
  2. Направете меки и малки кръгове с апликатора в цялата област.
  3. Масажирайте кожата, особено в зоните с бръчки.
  4. Направете точки на натиск около контура на очите.
  5. Масажирайте до пълната абсорбция на продукта.
  6. Поставете малко от гела на върховете на пръстите, нанесете я върху миглите и ги масажирайте внимателно.

За да завършим, разкриваме и един трик. Ако държите вашият Power Hyaluronic гел за околоочен контур и мигли в хладилника, на следващата вечер ще увеличите допълнително неговия охлаждащ ефект и ще постигнете по-голямо дрениране и освежаване на целия контур на очите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *