Полезно

Вече мирише на лято … и е време да подготвим кожата!

Вече знаете, че през пролетта е изключително важно да започнете да подготвяте кожата за най-горещите месеци: отсега нататък ще прекарваме повече часове на слънце (на плажа, на терасата или на разходка) и е важно от самото начало кожата ни е подготвена и защитена, тъй като по това време е най-чувствителна, защото през зимните месеци рядко е изложена на слънце.

Стъпка 1: висока защита 24/7!

Сега, когато сме у дома по-малко часове и слънцето има повече присъствие в ежедневието ни: винаги нанасяйте слънцезащитни продукти в края на ежедневната си рутина на лицето и тялото! Не забравяйте, че слънцето не ни влияе само на плажа, то ни влияе и когато ходим до работа и се връщаме, или когато се срещаме с приятели.

Кой продукт е най-подходящ за началото на сезона? Нашата препоръка е в началото на лятото винаги да използвате най-високата налична защита (SPF50 +), за да защитите кожата си максимално. За да ви насърчим да бъдете в лятно настроение от Skeyndor, ние сме подготвили комплект за двойна защита , който ще ви хареса: при закупуването на два от нашите слънцезащиитни продукти можете да вземете като подарък екологична чанта от юта, идеална за вашите летни приключения и 50 мл. Емулсия за след слънце с витамин Д ефект.

Освен това тази година нашите продукти имат 2 етикета, с които сме особено горди:

  • Печатът Ocean Respect, който показва, че формулата е уважителна към околната среда , е разградим и няма силикони или филтри, които увреждат екосистемата.
  • Технологията за защита срещу синя светлина (технология Blue light) за защита на кожата и срещу светлината, излъчвана от екрани, което също може да ускори фотостареенето .

Стъпка 2: успокойте и поправете кожата си

Със сигурност първата стъпка се спазва стриктно, но … използвате ли някакъв продукт след излагане на слънце? Емулсията за след слънце с Витамин Д ефект за лице и тяло ви позволява да успокоите и възстановите кожата след слънчеви бани, което ще й помогне да бъде по-здрава и да има по-красив и равномерен тен.

Тази година нямате оправдание! Защитете добре кожата си, така че да не бъде засегната от слънцето: това не само ще изглежда доста загоряло, но и ще направи много по-ефективна вашата рутина на лицето и тялото.

Стъпка 3: защитен грим

Искате ли да се гримирате и освен това да защитите кожата си максимално? Нашата кремообразна пудра с SPF 50 и Blue Light технология ще предпази лицето ви от вредното въздействие на слънцето и екраните.

Посетете най-близкия център, който работи със Skeyndor, за да могат нашите козметици да ви посъветват за най-добрите продукти за вас.

Готови ли сте да се насладите на слънцето?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *