Полезно

Eternal – Награда за иновация в употребата на активна съставка за 2008 (Европейска Козметична Асоциация COLIPA)

Недиференцираните клетки на нашата кожа са „производителят” на нова, здрава и красива кожа. С годините недиференцираните клетки на кожата ни постепенно забавят производството на нови и млади диференцирани клетки.
Skeyndor първи в света предлага употребата на недиференцираните клетки от растителен произход да бъде използвана за козметични нужди, като изолира ДНК от ядрото на недиференцирани клетки на ябълката Spatlauber и ги инкорпорира в нанолипозомна структура, за да могат активните съставки да проникнат до вътрешността на кожата.
Обновена, подхранена и по-млада кожа още от първата процедура.
Продуктите от линията съдържат още екстракт от Jambu за подсилване на биомеханичните функции на дермата и престрктуриране на колагеновите влакна и подобряване на работата на фибробластите, екстракт от морски копър, който детоксикира и хармонизира процеса на пролиферация на епидермалните клетки.
Лавандулата успокоява контракциите на кожата, екстрактът от лупина прави дермата по-плътна посредством подобряване на процесите на синтез на висококачествен колаген. Действието на продуктите от линията е допълнено с хиалуронова киселина и органичен силиций, които имат изпълващо бръчките действие.