Полезно

Elastic Bubble – филър за мануално нанасяне,който изглажда, повдига и възвръща плътността на отпуснатата, състарена кожа.

 

Elastic Bubble е иконична процедура на VM Corporation, козмецевтичното портфолио на Promoitalia, които отскоро са представени на българския пазар от Трейдингбулг ООД. Процедурата се изпълнява изцяло мануално без микронаранявания на кожата, но постига значителни и видими ефекти още след първо нанасяне, заради иновативността на съставките, включени в нея и високата концентрация, която спокойно ни позволява да я класифицираме в клас козмецевтика. Процедурата е подходяща за всички „бързащи“ клиенти, които искат в рамките на час да постигнат забележителни резултати и е икономична, защото позволява работа с различни зони на лицето и тялото – лице, шия, гърди, дупе.

Състои се от Elastic polymer glue – продукт, с който се извършва специфичния, „отлепващ“ масаж, с който се контурира и оформя избраната зона. Elastic polymer glue съдържа полизахаридни полимери, полилактични микросфери, калциев хидроксиепатит, полинуклеотиди. Продуктът има „напомпващо“ действие, като изпълва и реструктурира кожата в дълбочина. Серум Gold rose’ се нанася след изпълнение на специфичния масаж и съдържа растителни стволови клетки, полинуклеотиди, луминесцин. Създава блясък и има силно антиоксидантно действие.

Професионалната процедура съдържа и т.нар. „коректор“ за бръчки, който наброява богата палитра от активни анти-ейдж съставки като полипетиди, mg микросфери, повърхностни вещества изглаждащи микрорелефа на кожата. Този продукт изглажда моментално бръчките, като може да бъде предложен и за домашна употреба на клиента, в случай че клиентът прави пакет от процедури или по преценка на професионалиста.

Процедурата е много добро решение за клиенти, които са вече в категория анти-ейдж, усещат кожата си отпусната, сбръчкана, загубила обема си. След процедурата клиентите усещат кожата си и изсветлена, заради специфичните активни съставки, които подобрявайки качеството й имат и изсветляващо действие спрямо образуваните хиперпигментации.