Полезно

Corrective – носител на награда за Anti-Aging продукт на годината Asia Spa Awards 2012

3 Пептида + Лифолизирана хиалуронова киселина в борба с дълбоки и мимически бръчки!

Corrective е процедура с ботокс ефект, която чрез комбиниране в едно на запълващи техники и вещества, които отпускат микро контракциите на кожата създават интензивен изглаждащ продукт за третиране дори и на най-дълбоките бръчки.
Продуктите от линията съдържат разтвор от 3 отпускащи мускулите пептида (неврологични инхибиращи пептиди, пресинаптични пептиди, постсинаптични пептиди), които действат на трите ключови фази при процеса на свиване на мускула – възбуждане-проводимост-съкращаване. По този начин се осигурява по-интензивен и продължителен лифтинг ефект на кожата.
Лиофилизираната полизахаридна матрица в професионалната процедура повишава абсорбирането и фиксацията на активните съставки в кожата. Разтворът от концентрирана лиофилизирана хиалуронова киселина има изглаждащ ефект за премахване на дълбоките бръчки. Микросферите увеличават обема си до тридесет пъти, прониква в епидермиса, повишава плътността на кожата и бързо и ефективно запълва местата, на които са се появили дълбоки бръчки.
Крем маската с микронизиран перлен прах в професионалната процедура спомага за подобряване на клетъчната структура и връзката между клетките.Стимулира процеса на регенерация на тъканите и подмладява кожата.

„Винаги красиви, завинаги млади.”