Полезно

5 основни Skeyndor продукта, ако сте над 35 години

Всеки етап от живота има своите особености. Нашите вкусове и навици се развиват. Ние не ядем същото на 20, както на 30, не се обличаме еднакво или взаимодействаме с едно и също. На 35 се забавляваме по различен начин, отколкото на15 и също се грижим за себе си по друг начин. Ето 5-те основни продукта на Skeyndor, ако сте на 35 години .

1) Dermapeel Pro

Здравата кожа започва с добра хигиена, затова препоръчваме всеки ден да използвате почистващ ексфолиращ гел Dermapeel Pro, който освен за дълбоко почистване ще помогне за обновяване на външния слой на кожата, като премахва петна и бръчки. Внимавайте, ако имате чувствителна кожа, защото в края на краищата той има пилинг ефект.

2) Power Hyaluronic

Хидратацията е от съществено значение за поддържане на кожата активна и в добро състояние. Ето защо препоръчваме да прилагате Power Hyaluronic концентриран серум с хиалуронова киселина всяка сутрин след обичайното почистване на лицето и шията.

3) Power Vitamin C +

Възползвайки се от хидратацията, която ще ви даде Power Hyaluronic, след това нанесете енергизиращия крем Power C + с SPF15, за да подсилите защитните функции на кожата си благодарение на антиоксидантния ефект, който предпазва, докато озарява кожата на лицето, за да блести през деня ви.

4) Global Lift

През нощта, след като премахнете грима и почистите лицето си от примеси, нанесете Elixir Redefinition на лицето и шията на Global Lift, за да дефинирате ключовите точки на овала на лицето, да се борите срещу видимите признаци на стареене, като провисване и петна.

5) Power Retinol

За борба с бръчките, които започват да се появяват, след това нанесете крема или емулсията (в зависимост от вашия тип кожа) Power Retinol Интензивен възстановяващ крем с чист ретинол, концентриран за интензивно подмладяване на кожата, намалявайки бръчките и петна.

И започнете отначало! С тези 5 съюзника против стареене можете да се борите с признаците на стареене с лечение, идеално подходящо за състоянието на вашата кожа на 35 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *