MEGAN by Skeyndor

MEGAN by Skeyndor

БЪДЕЩЕТО НА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ЕСТЕТИЧНИ ГРИЖИ ВЕЧЕ Е ТУК: MEGAN

Открийте най-напредналата технологична иновация в козметиката. MEGAN ви доближава до бъдещето и ви помага да се грижите за кожата си и да подобрявате състоянието й чрез система, която постига изключително възстановяване на клетките от най-дълбоките слоеве на кожата.

Резултат от познанията и опита, натрупани за 50 години изследвания.

MEGAN стига още по-далеч в регенериращите процедури за лице и тяло. Това е система, която съчетава Tri Synergy Tech™ с Hi-Tech Performing Cosmetics за невиждани досега резултати.

 

ОПИСАНИЕ

TRI SYNERGY TECH™ ЕВОЛЮЦИЯ В КОЗМЕТИЧНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ
За първи път Tri Synergy Tech™ съчетава пълния потенциал на Hi-Freq, Dermaboost и Deep RGB в уникален уред за процедури за лице и тяло, който заедно с Hi-Tech Performing Cosmetics постига перфектна синергия с впечатляващ ефект. Най-актуалните апаратни козметични процедури.

ТЕХНОЛОГИИ

ДЪЛБОКАТА РЕГЕНЕРАЦИЯ ЗАПОЧВА ОТ HI-FREQ
HI-FREQ Реактивира кожата от дълбочина. Hi-Freq е първата стъпка в системата MEGAN®.
Високочестотен еднополюсен капацитивен ток, който в съчетание с високоефективния контактен гел Hi-Freq гел стимулира, регенерира и оформя най-дълбоките тъкани на кожата.

МАКСИМУМ ПРОНИКВАНЕ И ЕФЕКТИВНОСТ С DERMABOOST+DEEP RGB
Директно в най-дълбоките слоеве. Втората стъпка съчетава технологиите Dermaboost и Deep RGB.
Dermaboost увеличава проникването и подобрява усвояването на съставките на LED активните концентрати благодарение на най-актуалните токове на хидроелектропорацията, адаптирани специално за системата MEGAN.
На свой ред техниката Deep RGB активира LED фотоактивните концентрати, формулирани с помощта на технологията Drone Cosmetic. Всеки лъч светлина прониква до различни слоеве на кожата и се прилага с определен концентрат за всяка нужда: пори, избелване, стягане, несъвършенства, бръчки и отпуснатост.

Технологична синергия с двойно действие
За първи път технологиите Dermaboost и Deep RGB се съчетават в иновативна комбинация в един накрайник, който работи при средна честота и различни нива на модулация.

Преди/Сега
Преди/Сега
Преди/Сега
Преди/Сега
Преди/Сега

Свързани продукти:

Искаш да научиш повече за MEGAN?

Каним те да откриеш
бъдещето на
естетични процедури!